BRUGER   TEKNIKER   RÅDGIVER
Alsident® System Sugearme med længere levetid og højere holdbarhed
Forside  //  Forskelle, som sikrer længere levetid og en højere brugsværdi med sugearme fra Alsident® System

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN

Forskelle, som sikrer længere levetid og en højere brugsværdi med sugearme fra Alsident® System

Alsident® System Sugearme er kvalitetssikrede og gennemtestede. Ved første øjekast kan alle sugearme se ens ud, men også her ligger forskellen i detaljen.
 
Her er der virkelig forskel mellem Alsident® og andre produkter på markedet. Forskelle, som sikrer længere levetid og højere brugsværdi med et gennemprøvet og testet produkt fra Alsident® System.
Sugearmene fra Alsident® System adskiller sig på følgende punkter:
 1. Spjældet er placeret i lukkeleddet og hindrer derfor ikke luftstrømmen i åben position.
   
 2. På System 50 Antistatisk er aluminiumsdelene TCP-chromaterede for at sikre maksimal ledeevne. Overfladebehandlingen er RoHS-kompatibel.
   
 3. De indvendige fjedre, gevindstage og de små fingerskruer i spjældleddet er fremstillet i syrefast rustfrit stål (AISI 316L) - for at sikre maksimal holdbarhed, selv i aggressivt miljø.
   
 4. O-ringene i friktionsleddene er lavet af plast (PE) og er derfor vedligeholdelsesfrie.
   
 5. Alle POP®nitter er syrefaste - for at sikre længere holdbarhed.
   
 6. Alle beslagdele, også sokkelkasserne, er polyester pulverlakerede på alle sider, også den indvendige, for at sikre maksimal holdbarhed, selv i aggressivt miljø.
   
 7. Alsident® System er den eneste producent af sugearme, som har fået alle tests af tryktab, udsugningseffektivitet etc. foretaget af et uafhængigt testinstitut, Teknologisk Institut.
  Vores test beror ikke blot på interne målinger. Uafhængige testrapporter har en højere troværdighed. Det samme gælder alle tests og godkendelser iht. ATEX og ESD fra Teknologisk Institut.
   
 8. ATEX. De antistatiske sugearme fra Alsident® er som de eneste på markedet testet og godkendt til brug i EX-områder og opfylder dermed kravene til ATEX i henhold til EN 80079-36:2016 og EN 80079-37:2016.
  Sugearmene fra Alsident® har derfor som de eneste den højeste klassifikation:
  Ex II 1 GD
  Testen er foretaget af Teknologisk Institut og testrapporten kan downloades under Teknisk Support/Testrapporter

 9. ESD. De antistatiske sugearme fra Alsident® System er testet og godkendt til brug i ESD-områder i henhold til IEC 61340-5-1:2016 af Teknologisk Institut, og testrapporten kan downloades under Teknisk Support/Testrapporter.
                                     
Alsident System A/S    Finlandsvej 10    DK-8450  Hammel    Tlf: 86 96 50 00    info@alsident.com    
All content ©2011 Alsident System A/S