BRUGER   TEKNIKER   RÅDGIVER
Alsident® System Dimensioneringsprogram til konfiguration af sugearme
Forside  //  giver dig nu en unik mulighed for at visualisere dine ønsker og krav til sugearm og tilbehør

DET NYE DIMSIONERINGSPROGRAM

giver dig nu en unik mulighed for at visualisere dine ønsker og krav til sugearm og tilbehør

Alsident® Systems nye dimensioneringsprogram er et tegneprogram, som giver dig en unik mulighed for at visualisere dine ønsker og krav til sugearm og tilbehør på en let og brugervenlig måde.

Med vores nye dimensioneringsprogram kan du indsætte og se din installation ud fra den aktuelle rumindretning, så du kan opstille en faktisk arbejdssituation med mennesker, stole, borde og skabe og samtidig tage højde for ønsker og krav til montageform, montagehøjde, rækkevidde og valg af skærm.

Brugervenlig visualisering
Gennem visualiseringen kan du nemt og hurtigt overskue om løsningen svarer til dine behov - og på denne måde sikre dig, at den helt rigtige løsning bliver valgt.


Dimensioneringprogrammet er så brugervenligt, at du hurtigt kan sammensætte og visualisere din løsning (f.eks. mens du taler i telefon med kunden). Print den valgt løsning direkte eller gem den som en pdf, klar til vedhæftning på en e-mail.
Tegningen udstyres automatisk med et tegningshoved, som du udfylder med navn og referencenummer.

Dimensioneringsprogrammet er - som hjemmesiden generelt - tilgængeligt på brugerniveau. Løsningsforslag kan printes og angiver alle de valgte komponenter med deres varenummer. Alsident System A/S    Finlandsvej 10    DK-8450  Hammel    Tlf: 86 96 50 00    info@alsident.com    
All content ©2011 Alsident System A/S