BRUGER   TEKNIKER   RÅDGIVER
Universalt vægbeslag fra Alsident System
Forside  //  Ét universalt vægbeslag til Systemerne 50, 63 og 75

UNIVERSALT VÆGBESLAG

Ét universalt vægbeslag til Systemerne 50, 63 og 75

Mindre lagerføring og lettere montage og rengøring
Med universal-vægbeslaget fra Alsident® System har vi ønsket at skabe større fleksibilitet for de hængemonterede sugearme til loft og væg. Samtidig er det vores hensigt at gøre det nemmere at lagerføre vore varer. Med dett vægbeslag kan HMS (loftmonterede) sugearmen også benyttes til vægmontage.
 
Som med sokkelkasserne til loftmontage passer vægbeslaget til både System 50, System 63 og System 75. Dermed er det nu kun nødvendigt at lagerføre HMS (loftmonterede) sugearmene fra disse systemer. Ligeså skal man kun lagerføre én type vægbeslag til alle tre nævnte systemer i stedet for de tre tidligere modeller.
 
Enkel tilslutning
Vægbeslaget er designet, så tilslutningen til ventilationskanalen er helt enkel. Kanalen i Ø80 mm sættes direkte ned over tilslutningsstutsen i toppen af vægbeslaget. Ønskes der en tilslutning til Ø100, kan den kendte reduktion fra Ø80 til Ø100 stadig benyttes.
 
Derudover er der øget fleksibilitet og både lettere montage og rengøring, fordi sugearmen på dette vægbeslag nu monteres og afmonteres lige så enkelt som på sokkelkassen i kraft af større tilgængelighed.
 
Ønsker du mere information omkring vægbeslaget, kan du se mere her. Du er også velkommen til at kontakte os, f.eks. via vores kontaktformular.
Alsident System Vægbeslag


Alsident System A/S    Finlandsvej 10    DK-8450  Hammel    Tlf: 86 96 50 00    info@alsident.com    
All content ©2011 Alsident System A/S